Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/3/1/3/augustijntjes.be/httpd.www/libraries/tecnickcom/tcpdf/tcpdf.php on line 16900 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/3/1/3/augustijntjes.be/httpd.www/libraries/tecnickcom/tcpdf/tcpdf.php on line 16900 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/3/1/3/augustijntjes.be/httpd.www/libraries/tecnickcom/tcpdf/tcpdf.php on line 16903 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/3/1/3/augustijntjes.be/httpd.www/libraries/tecnickcom/tcpdf/include/tcpdf_images.php on line 314 Buffalo Clan d'Augustijntjes
B.C.A. vzw logo
home
DAVY ROEF, CUP FINAL HERO 2022 BUSPRIJZEN PLAY-OFF 2 VOOR EUROPEES TICKET DAVY ROEF, CUP FINAL HERO 2022

Bij deze foto van een glunderende held geven wij mee dat we voor PO2 geen speciale abo's uitgeven.

Het gaat om slechts 8 wedstrijden waarvoor leden 10€ betalen en niet-leden 15€.

Graag zoals steeds inschrijven aub !

Mvg,

uw secretaris Carlo De Wispelaere

 

 

thuismatch tegen charleroi om 20.45 thuismatch tegen charleroi om 20.45

info voor de thuismatch tegen charleroi

met mini busje

NIEUWE REGELING PRO LEAGUE UITWEDSTRIJDEN VERPLICHTE REGISTRATIE

Geachte leden van onze supportersclubs,

 

Als aanvulling op het onderstaand bericht van Rudy m.b.t. de verplichte oplijsting van alle namen geven we jullie graag alle onderliggende communicatie mee:

 

Wij kregen onderstaande communicatie vanuit de Pro League deze week.

Als gevolg van Covid en de wedstrijden met beperkt en zonder publiek is dit ook bij ons nog niet opgestart, maar moeten we er nu werk van maken.

 

Kort samengevat: als gevolg van het nieuwe KB Ticketingbeheer (in bijlage) dienen wij voor elke uitwedstrijd een lijst met persoonsgegevens van alle meereizende supporters te bezorgen aan de thuisspelende ploeg, en dit uiterlijk op MD-2 (voor een wedstrijd op zondag is dit ten laatste op vrijdag dus).

 

Omdat dit vanaf nu sowieso een wettelijke verplichting is zaten we deze week al eens kort samen met een aantal personen die hiermee te maken krijgen en daaruit is volgende voorlopige afspraak gemaakt:

 

 • Elke meereizende supporter zal zich aan de hand van een digitaal registratieformulier registreren. Dit zowel om fouten in de registratie te vermijden alsook de werklast binnen de supportersclubs tot een minimum te herleiden.
 • Minimumvereiste is het aanmaken of hebben van een Buffalo Account via onze website.
 • We rekenen hierbij op de hulp en inspraak vanuit de erkende supportersclubs. Personen die hieraan willen meewerken mogen gerust een seintje geven per kerende.
 • Als overgangsmaatregel werken we nog met de manuele registratie zoals deze uitgewerkt is binnen de federatie en waarover u zeer binnenkort wordt geïnformeerd.
 • Start van de registratie is de uitwedstrijd op KRC Genk van 24/10.

 

Alvast dank voor de medewerking,

 

Met vriendelijke groeten,

Dirk Piens

Dir. Infrastructuur, Organisatie & Veiligheid

 

 Beste clubs,

Via deze weg willen we alle clubs eraan herinneren dat het nieuwe KB Ticketbeheer sinds februari 2021 (bijlage) in werking is getreden. De thuisspelende club moet dus telkens een nominatieve lijst kunnen voorleggen met een overzicht van wie aanwezig zal zijn in het stadion.

 

We merken dat dit voor de thuisfans op een vrij correcte manier wordt opgevolgd, waarvoor dank. Echter krijgen we ook signalen dat het voor de uitwedstrijden niet steeds correct verloopt.

 

We zouden daarom onderstaande zaken willen vragen:

 • De verkoop aan supportersclubs kan in groep (bv. 50 tickets in 1 bestelling met indicatie op ticket van de supportersclubs), er moet wel VERPLICHT een nominatieve lijst worden aangelegd met welke personen vervoerd zullen worden door de supportersbus.
 • Via deze weg vragen we dus ook om minstens 48u voor de start van de wedstrijd een nominatieve lijst aan te leveren aan de ticketing- en veiligheidsverantwoordelijke van de thuisspelende club met de gegevens van de 60 genodigden van de bezoekende ploeg.
  Het gaat dus om alle personen die via de bezoekende ploeg een uitnodiging ontvangen in de hoofd- of bezoekende tribune.

 

Daarnaast willen we nogmaals benadrukken dat het verplicht busvervoer omwille van CST voor de bezoekende supporters ook van toepassing is op de genodigden van de bezoekende club. Dat betekent dat alle personen die plaatsnemen in de bezoekerstribune de verplaatsing per bus dienen te maken.

 

Met vriendelijke groeten,

Pro League


Vragen? Vragen?

Heeft u vragen of wilt u een wijziging laten uitvoeren bij een inschrijving?
Gelieve dan contact op te nemen met ons via de contact pagina.

!OPGELET! Controleren van uw e-mail

Beste (niet) leden,

Velen van u schrijven zich in via onze website om mee te kunnen rijden naar een uitmatch, waarvoor heel veel dank.
Ik (de webmaster) krijg veel e-mails binnen die zeggen dat de bevestigingsmail niet verzonden kon worden naar uw ingevulde e-mail, een zogezegd 'Postmaster Undeliverable' mail.

Mag ik u daarom vragen om bij het inschrijven bij een match (of anderen) het correcte e-mail in te vullen en uw e-mail dubbel te controleren zodat u de bevestigingsmail krijgt?

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

Algemene info B.C.A. vzw Algemene info B.C.A. vzw
 • Opgericht in het voorjaar 2011
 • Erkend als officiële supportersclub door de supportersfederatie K.A.A. Gent vzw sinds 20 juni 2011
 • Omgevormd van feitelijke vereniging tot vzw op 16 januari 2016
 • Lokaal: Het oude gemeentehuis - marktplein 4 - 9940 Ertvelde (+32.9/344.44.47)
 • VDK rekeningnummer: BE64 8902 0410 9552
DAVY ROEF, CUP FINAL HERO 2022 BUSPRIJZEN PLAY-OFF 2 VOOR EUROPEES TICKET DAVY ROEF, CUP FINAL HERO 2022

Bij deze foto van een glunderende held geven wij mee dat we voor PO2 geen speciale abo's uitgeven.

Het gaat om slechts 8 wedstrijden waarvoor leden 10€ betalen en niet-leden 15€.

Graag zoals steeds inschrijven aub !

Mvg,

uw secretaris Carlo De Wispelaere